Workshops

Op dit moment staan er geen workshops op de planning.
NIEUW! Hartverbinding met je dier.

Bij 'hartverbinding met je dier', maak je verbinding met jouw hart, het hart van je dier en van jullie samen! Hartcoherentie, versterkt onder andere positieve gevoelens en je intuïtie. Je maakt contact via je hart met je dier en eventueel een foto, als je dat zelf prettig vindt. Je dier blijft fysiek thuis. Wil je deelnemen, neem dan contact met Susan op (06 46 19 70 29).

Investering: €45,- met thee en lekkers
Datum: geen nieuwe workshop gepland
Tijd: aanvang 10.30 uur, inloop vanaf 10.15 uur.
Duur: 1 tot 1,5 uur
Plaats: Praktijk Animos, Amsterdam Watergraafsmeer, nabij het Amstelstation. Goed bereikbaar, betaald parkeren, voldoende parkeerruimte. Bij de nabij gelegen sportvelden kun je voor 10 cent per uur parkeren.

Maximaal 3 deelnemers (in de praktijk, consult op lokatie meer deelnemers mogelijk).


Dierenkracht in je hart

Dieren zijn heel intuïtief en reageren sterk op en spiegelen jouw energie. Hoe meer je je bewust bent van wat jij uitstraalt, en hoe je in contact komen en blijven met je lichaam en jezelf, hoe meer de relatie met je dier zich kan verdiepen en transformeren. Deze workshop gaat over jou, over aarden en sprankelen, lichaamsbewustwording, verbinding met jezelf en met je hart. We werken onder andere met geleide meditaties en met rustige bewegingsoefeningen. Om te aarden, in contact met je lichaam en je hart te komen en de schat in jouw hart te ontdekken. Wil je deelnemen, neem dan contact met Susan op (06 46 19 70 29).

Datum ook op verzoek (groepsgrootte drie mensen).

Investering: €,- met thee en lekkers
Datum: ... (datum onder voorbehoud)
Tijd: 10.00 tot 12.00
Plaats: Praktijk Animos, Amsterdam Watergraafsmeer, nabij het Amstelstation.

Maximaal 3 deelnemers. Trek makkelijke kleding aan.


Hartcommunicatie met je dier!

In deze intuïtieve workshop werk je met je hart en het openen van je hart. Je maakt hart verbinding met je dier en onderzoekt wat jullie elkaar aanreiken. We werken onder andere met geleide meditaties.

Wil je deelnemen, neem dan contact met Susan op (06 46 19 70 29)

Investering: €... met thee en lekkers
Datum:
Tijd: 13.00 to 16.00 h.
Plaats: Amsterdam.

Maximaal 8-10 deelnemers.

Je eigen dier blijft thuis, we maken contact aan de hand van een foto van je dier.


Testimonial workshop

Afgelopen zondag deed ik mee aan de workshop Hartcommunicatie met je dier, gegeven door dierentolk Susan Knauf.

Ik ken Susan al langer. Waardeer de liefdevolle en zuivere manier waarop zij met mijn dieren communiceert. Vandaar dat ik me ook zo op de workshop verheugde om haar werkwijze te leren.

En zo zat ik met 5 andere deelneemsters in de dierenartsenpraktijk van Casper Broekman in Amsterdam. Ieder had foto’s van zijn dieren bij zich, waar we bij het introduceren van onszelf kort over vertelden. Er waren hondjes, veel katten en een paard.

Bij de eerste meditatie werd al meteen de rustige, respectvolle liefdevolle energie voelbaar waarmee Susan ons begeleidde. Waardoor in heel korte tijd het vertrouwen tussen de deelneemster onderling ontstond. En waardoor het contact met de dieren ook vanzelf leek te stromen. De focus op ons hart was duidelijk een kanaal waar de dieren zich goed bij voelden. Wat een wijze, liefdevolle boodschappen kregen we te horen. Maar ook gekke vrolijke berichten, zoals van een eigenwijze jonge korthaar poes, die duidelijk “de leiding” onder de deelnemende dieren op zich nam. Het was zo leuk: we zaten daar eigenlijk als een veel grotere groep, omdat de dieren er op de achtergrond voelbaar bij waren. Wat een verbinding!

Daar waar we zelf soms twijfelden over hetgeen we hadden gehoord van onze dieren, liet Susan zich meteen kennen als de ervaren dierentolk door vanuit het contact dat zij had met onze dieren de berichten nog te verfijnen.

Ik was zelf heel blij wat mijn twee hondjes en mijn paard me vertelden. Mijn paard kwam voor mijn geestesoog tussen mijn twee kleine hondjes in staan. Over niet al te lange tijd komt hij over dichterbij bij huis te staan. Wat best een verandering is in onze levens. Ik begreep door dit beeld dat hij graag meer deel wilde uitmaken van mijn familie, er tussen wilde staan. En mijn oude kleine Markiesje gaf me een compliment over een voor mij moeilijk opvoedingsmoment met mijn kinderen.

Toen de workshop na 3 uur eindigde was het best even moeilijk deze hartverbinding die we met elkaar en onze dieren voelden te moeten stoppen. Het warme nest dat we gecreëerd hadden te moeten verlaten.

Ik ging met een warm hart weer naar huis. Wat een rijkdom hebben onze dieren met ons te delen!

Dank je wel Susan dat je me weer een stuk verder hebt geholpen op deze weg ! Titia Hennemann, februari 2016

You can judge a man's true character by the way he treats his fellow animals.

Paul McCartney