Dierentolk Susan Knauf en SjaakDierentolk & Intuïtief Coaching

Dierentolk sessie
Ben je benieuwd wat je dier je wil vertellen? Wil je leren van je dier en jullie relatie verdiepen? Sta je open voor de spiegel die je dier je geeft en een bewust gesprek met je dier? Wil je de magie van je dier en van jezelf ontdekken? Dieren en kinderen zijn non verbaal intuïtief en reageren sterk op en spiegelen jouw energie.
 

Tarieven consult

telefonisch € 88,- uurtarief

 

(Spoed)consult buiten openingstijd of dezelfde dag: 20% toeslag. Vrijgesteld van BTW per 1-1 2021

Voorbereiding en hoe het werkt

Voor consulten per telefoon, spreken we een tijd en dag af. De dag of ochtend voor onze afspraak, kun je de foto's appen of mailen (met naam, leeftijd, geslacht). Op het afgesproken tijdstip bel ik je en stem me dan af op je diervriend. Dus ik maak op dat moment het eerste contact met jouw dier(en) en van daaruit ontstaat het gesprek met je dier(en). Het kan zijn dat je dier even ruimte nodig heeft om op gang te komen in het gesprek.

Voor een goed gesprek is het nodig dat ik zo min mogelijk informatie vooraf krijg. Dus geen informatie over je dier(en), geschiedenis, omstandigheden of jezelf. Zodat jouw levende dier zelf zijn/haar verhaal kan doen.

Gemiddeld duurt een (telefonisch) dierentolkgesprek met één dier 1 uur, hou rekening met circa een kwartier uitloop. Met 2 of meer dieren duurt een dierentolk gesprek gemiddeld 75 tot 90 minuten. Dit hangt mede af van de omstandigheden die er spelen. Het is fijn als je na het gesprek wat ruimte hebt voor jezelf, om het gesprek te laten landen.

Openingstijden: maandag - vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Annulering

Bij verhindering kunnen gemaakte afspraken gewijzigd worden. Hiervoor geldt de volgende regeling:
bij annulering binnen 24 uur kan een half consult in rekening gebracht worden. Zie verder de Algemene Voorwaarden.

Foto: Germaine Bruintjes